

معماری ترکیبی به توسعه کاربردهای هوش مصنوعی، شیمی، انرژی، زیستشناسی و شبیهسازی کمک میکند. مراکز ابررایانه در آلمان، ژاپن و لهستان قصد دارند پلتفرم منبع باز انویدیا را برای ادغام و برنامه ریزی پردازنده های کوانتومی و کلاسیک به عنوان یک سیستم واحد ادغام کنند. این مراکز در حال حاضر دارای سیستم های محاسباتی با […]
معماری ترکیبی به توسعه کاربردهای هوش مصنوعی، شیمی، انرژی، زیستشناسی و شبیهسازی کمک میکند. مراکز ابررایانه در آلمان، ژاپن و لهستان قصد دارند پلتفرم منبع باز انویدیا را برای ادغام و برنامه ریزی پردازنده های کوانتومی و کلاسیک به عنوان یک سیستم واحد ادغام کنند. این مراکز در حال حاضر دارای سیستم های محاسباتی با کارایی بالا با استفاده از CPU و GPU های Nvidia هستند. پلتفرم CUDA-Q به آنها اجازه می دهد تا در یک محیط واحد پردازش کوانتومی ترکیبی (QPU) کار کنند.
مرکز سوپرکامپیوتر جولیخ (JSC) در Forschungszentrum Jülich در آلمان در حال ادغام یک QPU از IQM Quantum Computers با ابررایانه مشتری خود است. مشتری از سوپرتراشه انویدیا GH200 Grace Hopper استفاده می کند که عملکرد GPU و CPU را ترکیب می کند.
محققان JSC قصد دارند از QPU برای توسعه برنامه های کاربردی کوانتومی برای شبیه سازی های شیمیایی و مسائل بهینه سازی استفاده کنند و نشان دهند که چگونه ابررایانه های کلاسیک را می توان شتاب داد.
ابرکامپیوتر ABCI-Q در موسسه ملی علوم و فناوری پیشرفته صنعتی (AIST) در ژاپن نیز از معماری Hopper استفاده می کند و دارای یک QPU QuEra است. هدف آن این است که محققان را قادر به مطالعه کاربردهای کوانتومی در هوش مصنوعی، انرژی و زیست شناسی کند.
محققان ژاپنی با ابررایانه کلاسیک کوانتومی شتابدار ABCI-Q به سمت کاربردهای عملی محاسبات کوانتومی پیش خواهند رفت. Masahiro Horibe معاون مدیر G-QuAT/AIST گفت: انویدیا به این پیشگامان کمک می کند تا مرزهای تحقیقات محاسبات کوانتومی را پیش ببرند.
مرکز ابررایانه و شبکه پوزنان (PSNC) در لهستان اخیراً دو QPU فوتونیک را از Orca Computing به یک پارتیشن ابررایانه جدید با شتاب Hopper متصل کرده است. این همکاری نوید دهنده عصر جدیدی از نوآوری محاسباتی در محاسبات کوانتومی است. ریچارد موری، یکی از بنیانگذاران و مدیر اجرایی Orca Computing، گفت: «همکاری Orca با شرکای همفکر در محاسبات کوانتومی، تواناییهای بیسابقهای را برای حل مشکلات پیچیده دنیای واقعی در سراسر رشتهها، در حال حاضر و در آینده، ممکن میسازد. تیم کوستا، مدیر محاسبات کوانتومی و با کارایی بالا انویدیا، گفت که ادغام نزدیک محاسبات کوانتومی با ابررایانههای گرافیکی، محاسبات کوانتومی «مفید» را ممکن میسازد. کوستا افزود: «پلتفرم محاسباتی کوانتومی انویدیا ابزارهایی را برای پیشگامانی مانند AIST، JSC و PSNC فراهم میکند تا مرزهای اکتشافات علمی را پشت سر بگذارند و وضعیت هنر را در ابر محاسبات کوانتومی یکپارچه پیش ببرند».