مزایای مرکز داده کانتینری در صنایع نفتی

مزایای مرکز داده در صنایع نفتی از آن‌جایی که شرکت‌های نفت‌وگاز از مراکز داده برای مدیریت حجم زیادی از داده‌های تولید شده در عملیات روزانه خود استفاده می‌کنند، مدیریت کلان‌داده‌ها (Big Data) به یک موضوع بسیار مهم در صنعت نفت‌وگاز تبدیل شده است. افزایش روزافزون حجم داده‌های تولیدشده در این بخش و افزایش تقاضا برای […]

فهرست مطالب این مقاله

مزایای مرکز داده در صنایع نفتی

از آن‌جایی که شرکت‌های نفت‌وگاز از مراکز داده برای مدیریت حجم زیادی از داده‌های تولید شده در عملیات روزانه خود استفاده می‌کنند، مدیریت کلان‌داده‌ها (Big Data) به یک موضوع بسیار مهم در صنعت نفت‌وگاز تبدیل شده است. افزایش روزافزون حجم داده‌های تولیدشده در این بخش و افزایش تقاضا برای ذخیره‌سازی و پردازش داده با کارآیی بالا سبب شده تا مدیران این صنایع، برای تسهیل ذخیره‌سازی داده‌های عملیاتی و استخراج آن‌ها، از مراکز داده و سیستم‌های محاسباتی با کارآیی بالا استفاده کنند.

امکان تجزیه و تحلیل کارآمد و امن

صنعت نفت‌وگاز حجم عظیمی از داده‌ها را از فرآیند اکتشاف تا تولید و توزیع محصولات، تولید می‌کند. مرکز داده کانتینری می‌تواند به مدیریت کارآمدتر این داده‌ها کمک کند و به شرکت‌ها اجازه دهد تا از تجزیه‌و‌تحلیل داده‌ها برای به دست آوردن بینش بهتر و بهبود تصمیم‌گیری در آینده استفاده کنند.

امکان مدیریت بهتر داده‌ها

امکان مانیتورینگ و کنترل از راه دور مراکز داده کانتینری می‌توانند نظارت و کنترل از راه دور دارایی‌های نفت‌وگاز از جمله چاه‌ها، خطوط لوله و پالایشگاه‌ها را امکان‌پذیر کند. این می‌تواند با کاهش نیاز به مداخله دستی و اجازه دادن به شرکت‌ها برای نظارت و بهینه‌سازی عملیات در زمان واقعی، به بهبود بهره‌وری نفت‌وگاز کمک کند. بهبود کارایی عملیاتی در صنعت نفت‌وگاز با پیاده‌سازی فناوری اتوماسیون فرآیند و بهینه‌سازی با خدمات ابری، خطرات را کاهش می‌دهد، اما به بهبود ایمنی و کاهش هزینه‌های کلی نیز کمک می‌کند. رایانش ابری در صنعت نفت‌وگاز به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا ساختار کارآمدتر و مقیاس‌پذیرتر ایجاد کنند. مکانی متمرکز برای ذخیره و دسترسی به داده‌های نامحدود فراهم کند و تحلیل داده‌ها و تصمیم‌گیری مبتنی‌بر داده را برای رهبران صنعت نفت بسیار آسان‌تر کند.

تجزیه و تحلیل داده‌های پیچیده، نیازهای در حال تغییر صنعت نفت‌وگاز

این پیشرفت‌های فناوری (در میان سایر موارد) به شرکت‌های این صنعت کمک می‌کند تا تصمیمات هوشمندانه‌تر و سودآورتری اتخاذ کنند و در عین حال تقاضای رو به رشد برای بهره‌وری را مدیریت کنند. در سال‌های اخیر، صنعت نفت‌وگاز برای کاهش هزینه‌ها، مدیریت نوسانات تقاضا، بهبود پایداری عملیاتی و افزایش رقابت‌پذیری تحت فشار شدید قرار گرفته‌اند. این صنعت همچنین شاهد انفجار در تولید داده در عملیات است. طبق تحقیقات، یک سکوی نفتی فراساحلی روزانه دو ترابایت داده تولید می‌کند. برای اینکه داده‌ها به رفع چالش‌های تجاری و افزایش میزان پایداری کمک کنند، باید به سرعت جمع‌آوری، تجمیع، ذخیره و تجزیه‌و‌تحلیل شوند. راهکارهای جدیدی نظیر مراکز داده کانتینری میکرو و ماژولار پیش‌ساخته، جایگزین‌های جدید محاسباتی Edge را به شرکت‌های نفت‌وگاز ارائه می‌دهند که پردازش با سرعت بالا و حجم بیشتر را در مناطق دوردست امکان‌پذیر می‌کنند. داده‌ها را می‌توان از راه دور و با سرعت بیشتری در سایت‌های اکتشاف و حفاری نفت و خطوط لوله توزیع نفت‌وگاز پردازش کرد و به اپراتورها اجازه می‌دهد تا تصمیمات سریع‌تر و سودآورتری را در خصوص کسب‌وکار بگیرند. مراکز داده کانتینری به کاهش هزینه‌ها (صرفه‌جویی در پهنای باند) در طولانی‌مدت کمک می‌کنند، چرا که به‌طور مثال در مراکز داده کانتینری Edge، بیشتر داده‌ها به‌صورت محلی به دست می‌آیند و پردازش می‌شوند. تبدیل فرآیندهای کاری به انرژی‌های تجدیدپذیر، اختصاص سهم فزاینده‌ای از بودجه در صنایع نفتی، به منابع انرژی کم‌کربن مانند مزارع بادی فراساحلی، خورشیدی و نیروگاه‌های هیدروژن سبز است. مراکز داده کانتینری Edge می‌توانند در جمع‌آوری، تلفیق و تجزیه و تحلیل داده‌ها نقش مهمی داشته باشند تا تولید هیدروژن و کارایی عملیاتی بهبود پیدا کند. مراکز داده کانتینری از پیش پیکربندی می‌شوند و قبل از تحویل به کارفرما، آزمایش شده و به‌سرعت تحویل داده می‌شوند تا ظرفیت محاسباتی فناوری اطلاعات، حفاظت از رک‌ها و برق، نرم‌افزار نظارت بر محیط زیست و امنیت موردنیاز برای استقرار سریع و آسان را فراهم می‌کند. محاسبات مربوط به مراکز داده Edge می‌توانند پردازش داده، انعطاف‌پذیری و نیازهای پایداری در صنعت نفت‌وگاز را بهبود بخشند.

ارائه راهکار برای مدیریت کلان‌داده‌ها (Big data)

 مدیریت داده‌ها به یک موضوع بسیار مهم در صنعت نفت‌وگاز تبدیل شده است، به دلیل افزایش حجم داده‌های تولید شده در این بخش و افزایش تقاضا برای ذخیره‌سازی و پردازش داده با کارآیی بالا برای تسهیل ذخیره‌سازی و استخراج داده‌های عملیاتی، شرکت‌های نفتی از مراکز داده و سیستم‌های محاسباتی با کارآیی بالا استفاده می‌کنند. شرکت‌های نفت‌وگاز اغلب با تیم‌های پراکنده جغرافیایی کار می‌کنند و نیاز به همکاری موثر دارند. رایانش ابری می‌تواند همکاری بلادرنگ، اشتراک اسناد و ارتباط بین تیم‌ها، کاهش تأخیرها و بهبود کارایی عملیاتی را امکان‌پذیر کند. صنعت نفت‌وگاز با نوسانات ناگهانی تقاضا و تولید به شدت نوسان و دوره ای است. رایانش ابری می‌تواند مقیاس‌پذیری را برای مدیریت این نوسانات ارائه دهد و به شرکت‌ها این امکان را می‌دهد تا زیرساخت‌های خود را در صورت نیاز افزایش یا کاهش دهند و از تامین بیش از حد منابع خودداری کنند.

دستگاه‌های اینترنت اشیا (IoT) داده‌ها را در پالایشگاه‌ها، معادن، سکوهای دریایی، کامیون‌ها، کشتی‌ها و میادین نفتی جمع‌آوری می‌کنند. با این حال، داده‌های جمع‌آوری‌شده با فناوری اینترنت اشیاء ممکن است آسان‌تر مقیاس‌پذیر باشند و نیازهای ذخیره‌سازی داده‌ها را به یک بازی حدس‌زنی تبدیل کنند. در مقابل، استقرار ابر برای سازمان‌های نفت‌وگاز اجازه می‌دهد تا ذخیره‌سازی در پرواز مقیاس‌پذیر باشد. اگر فضای بیشتری مورد نیاز باشد، ابر با تقاضا سازگار خواهد شد استفاده از فناوری ابری نه تنها به اطمینان از ذخیره‌سازی صحیح داده‌های جمع‌آوری شده کمک می‌کند، بلکه باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های کلی فناوری اطلاعات این شرکت‌ها می‌شود.

مراکز داده کانتینری با قابلیت جابه‌جایی و انعطاف‌پذیری

این مراکز داده، امکان دسترسی به داده‌ها را در طول فعالیت‌های اکتشاف و تولید به کارفرما می‌دهند و به شرکت‌های نفتی برای ارزیابی نیازمندی‌های پروژه و تعیین مکان‌های حفاری برای استخراج سودآور هیدروکربن‌ها کمک می‌کنند. همچنین امکان جمع‌آوری درلحظه داده‌ها با ادغام فناوری‌های سنجش پیشرفته با طیف گسترده‌ای از تجهیزات تولیدی نصب شده (بیت‌های حفاری، تجهیزات تزریق، پمپ‌ها و شیرها) در سر چاه‌های نفت یکی دیگر از مزایایی است که مراکز داده کانتینری ارائه می‌کنند.

  • چالش‌‌های سازمان‌های نفتی در بایگانی اطلاعات
  • امکان دسترسی به داده‌ها در طول فعالیت‌های اکتشاف و تولید
  • کمک به شرکت‌های نفتی برای ارزیابی نیازمندی‌های پروژه و تعیین مکان‌های حفاری برای استخراج سودآور هیدروکربن‌ها
  • امکان جمع‌آوری درلحظه داده‌ها با ادغام فناوری‌های سنجش پیشرفته با طیف گسترده‌ای از تجهیزات تولیدی نصب‌شده (بیت‌های حفاری، تجهیزات تزریق، پمپ‌ها و شیرها) در سر چاه‌های نفت
  • نقش اساسی مراکز داده در ارائه راهکارهایی برای مدیریت کلان‌داده‌ها
  • سرمایه‌گذاری شرکت‌های نفتی روی مراکز داده کانتینری برای پردازش داده‌های در لحظه، دید بهتر برای ایجاد فرصت‌های درآمدی، افزایش کارآمدی عملکرد حفاری و بهبود کارآیی عملیاتی
  • تجربه رشد سریع صنعت نفت‌وگاز در استفاده از حسگرها و سایر دستگاه‌های شبکه‌ای در سراسر زنجیره ارزش
  • تشکیل شبکه این دستگاه‌ها اکوسیستم اینترنت صنعتی و ایجاد بهمن عظیمی از داده‌های عملیات نفت‌وگاز
  • از دست رفتن اطلاعات مهم به دلیل بروز آتش‌سوزی، انفجار و…
  • آسیب‌پذیری در برابر حملات الکترومغناطیسی
  • عدم دسترسی پایدار به اینترنت

چالش ها

  • به شدت تحت نظارت بودن حفاظت اطلاعات در صنعت نفت‌وگاز و به همراه آوردن خطرات ایمنی متعدد
  • تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های پیچیده، نیازهای در حال تغییر صنعت نفت‌و‌گاز
  • ایجاد خطرات امنیتی در صورت به درستی منتقل نشدن اطلاعات به‌درستی بین آن‌ها
  • عدم داشتن دید نسبت به جنبه‌های مختلف صنعت نفتی برای مدیران
  • نوسانات دوره‌ای ناگهانی تقاضا و تولید
  • تولید حجم عظیمی از داده‌ها از فرآیند اکتشاف تا تولید و توزیع محصولات در صنعت نفت‌وگاز
  • فشار شدید صنعت نفت‌وگاز برای کاهش هزینه‌ها، مدیریت نوسانات تقاضا، بهبود پایداری عملیاتی و افزایش رقابت‌پذیری در سال‌های اخیر

راهکارهای پیشنهادی

در صورت خرابی سیستم، مراکز داده کانتینری می‌توانند به‌عنوان یک مکانیزم پشتیبان و بازیابی عمل کنند و بستر ایده‌آلی را برای جمع‌آوری کلان‌داده‌ها و تجزیه‌و‌تحلیل کارآمد و امن آن‌ها را برای نظارت بر عملکرد RealTime و پیش‌بینی خرابی تجهیزات فراهم می‌کنند. همچنین به شرکت‌های نفت‌وگاز این امکان را می‌دهند تا داده‌ها را به‌صورت مقیاس‌پذیر و مقرون‌به‌صرفه ذخیره کنند. همچنین می‌تواند به عنوان یک مکانیسم پشتیبان و بازیابی، در صورت خرابی سیستم عمل کند. مراکز داده بستر ایده‌آلی را برای جمع‌آوری داده‌ها و اعمال تجزیه و تحلیل داده‌های بزرگ برای نظارت بر عملکرد زمان واقعی و پیش‌بینی خرابی تجهیزات فراهم می‌کنند. مراکز داده کانتینری به شرکت‌های نفت‌وگاز امکان ذخیره‌سازی مقرون‌به‌صرفه و مقیاس‌پذیر داده‌ها را می‌دهند.

امکان تمرکز بر اهداف اصلی و واگذاری 100 درصدی مدیریت سیستم‌های فناوری اطلاعات به اپراتورهای فناوری یکی دیگر از ویژگی‌ها است. مراکز داده کانتینری و ذخیره‌سازی و بایگانی امن اطلاعات به بخشی جدایی‌ناپذیر از عملیات تجاری شرکت‌های نفت‌وگاز برای ایجاد امنیت، مدیریت برنامه‌ها و اتوماسیون تبدیل شده است. اگر اطلاعات به درستی بین آنها منتقل نشود، می‌توانند خطرات امنیتی ایجاد کنند.

  • ایجاد ایمنی و حفاظت بیشتر
  • رفع چالش‌های تجاری و افزایش میزان پایداری
  • امکان تمرکز بر اهداف شرکت و واگذاری 100 درصدی مدیریت سیستم‌های فناوری اطلاعات به اپراتورهای فناوری اطلاعات
  • ایجاد ایمنی مدیریت برنامه‌ها و اتوماسیون و حفاظت بیشتر
  • امکان پردازش با سرعت بالا و حجم بیشتر در مناطق دوردست
  • استفاده آسان‌تر و مقیاس‌پذیری بالاتر
  • امکان داشتن همکاری بهتر

مراکز داده کانتینری می‌توانند هنگام بروز فجایع اطلاعاتی با ارائه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات امن و سازگار به بهبود امنیت کمک کنند و راه‌حل‌های بازیابی اطلاعات را با به‌کارگیری اقدامات امنیتی پیشرفته مانند رمزگذاری و کنترل‌های دسترسی ارائه کنند. شرکت‌های نفت‌وگاز اغلب با تیم های پراکنده جغرافیایی کار می کنند و نیاز به همکاری موثر دارند. رایانش ابری می‌تواند همکاری بلادرنگ، اشتراک اسناد و ارتباط بین تیم‌ها، کاهش تأخیرها و بهبود کارایی عملیاتی را امکان‌پذیر کند. مراکز داده کانتینری می‌توانند مقیاس‌پذیری را برای مدیریت این نوسانات ارائه دهند و به شرکت‌ها این امکان را می‌دهند تا زیرساخت‌های خود را در صورت نیاز افزایش یا کاهش دهند و از تامین بیش از حد منابع خودداری کنند.

  1. سازگاری با نیاز به فضای بیشتر
  2. اطمینان از ذخیره سازی صحیح داده های جمع آوری شده
  3. صرفه‌جویی در هزینه‌های کلی فناوری اطلاعات این شرکت‌ها
  4. ایجاد بینش بهتر برای مدیران و بهبود تصمیم‌گیری آن‌ها برای صنعت در آینده
  5. امکان مانیتورینگ و کنترل از راه دور مراکز داده کانتینری

این روزها، حفاظت اطلاعات در صنعت نفت‌وگاز به‌شدت تحت نظارت است و خطرات ایمنی متعددی را به همراه دارد.مراکز داده کانتینری می‌توانند با ارائه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات امن و سازگار، راه حل‌های بازیابی را هنگام بروز فجایع اطلاعاتی و به‌کارگیری اقدامات امنیتی پیشرفته مانند رمزگذاری و کنترل‌های دسترسی، به بهبود امنیت کمک کنند. مراکز داده کانتینری از پیش پیکربندی می‌شوند و قبل از تحویل به کارفرما، آزمایش شده و به‌سرعت تحویل داده می‌شوند تا ظرفیت محاسباتی فناوری اطلاعات، حفاظت از رک‌ها و برق، نرم‌افزار نظارت بر محیط زیست و امنیت موردنیاز برای استقرار سریع و آسان را فراهم می‌کند.

  • ارائه راهکار برای مدیریت کلان‌داده‌ها (Big data)
  • استفاده شرکت‌های نفت و گاز از مراکز داده برای مدیریت حجم زیادی از داده‌های تولید شده در عملیات روزانه
  • تبدیل شدن مدیریت داده‌ها به یک موضوع بسیار مهم در صنعت نفت‌وگاز، به دلیل افزایش حجم داده‌های تولید شده در این بخش و افزایش تقاضا برای ذخیره‌سازی و پردازش داده با کارآیی بالا
  • برای تسهیل ذخیره‌سازی و استخراج داده‌های عملیاتی، شرکت‌های نفتی از مراکز داده و سیستم‌های محاسباتی با کارآیی بالا استفاده می‌کنند.
  • امکان دسترسی به داده‌ها در طول فعالیت‌های اکتشاف و تولید
  • کمک به شرکت‌های نفتی برای ارزیابی نیازمندی‌های پروژه و تعیین مکان‌های حفاری برای استخراج سودآور هیدروکربن‌ها
  • امکان جمع‌آوری درلحظه داده‌ها با ادغام فناوری‌های سنجش پیشرفته با طیف گسترده‌ای از تجهیزات تولیدی نصب شده (بیت‌های حفاری، تجهیزات تزریق، پمپ‌ها و شیرها) در سر چاه‌های نفت
  • نقش اساسی مراکز داده در ارائه راهکارهایی برای مدیریت کلان‌داده‌ها
  • سرمایه‌گذاری شرکت‌های نفتی روی مراکز داده کانتینری برای پردازش داده‌های در لحظه، دید بهتر برای ایجاد فرصت‌های درآمدی، افزایش کارآمدی عملکرد حفاری و بهبود کارآیی عملیاتی
  • صنعت نفت‌و‌گاز در حال تجربه رشد سریعی در استفاده از حسگرها و سایر دستگاه‌های شبکه‌ای در سراسر زنجیره  ارزش است.
  • شبکه این دستگاه‌ها که اکوسیستم اینترنت صنعتی را تشکیل می‌دهند، باعث ایجاد بهمن عظیمی از داده‌های عملیات نفت‌و‌گاز می‌شوند.
  • همچنین می‌تواند به‌عنوان یک مکانیسم پشتیبان و بازیابی، در صورت خرابی سیستم عمل کند.
  • مراکز داده بستر ایده‌آلی را برای جمع‌آوری داده‌ها و اعمال تجزیه‌و‌تحلیل داده‌های بزرگ برای نظارت بر عملکرد زمان واقعی و پیش‌بینی خرابی تجهیزات فراهم می‌کنند.
  • مراکز داده کانتینری به شرکت‌های نفت‌گاز امکان ذخیره‌سازی مقرون‌به‌صرفه و مقیاس‌پذیر داده‌ها را می‌دهند.
  • امکان تمرکز بر اهداف اصلی و واگذاری 100 درصدی مدیریت سیستم‌های فناوری اطلاعات به اپراتورهای فناوری
  • مراکز داده کانتینری و ذخیره‌سازی و بایگانی امن اطلاعات به بخشی جدایی‌ناپذیر از عملیات تجاری شرکت‌های نفت‌و‌گاز برای ایجاد امنیت، مدیریت برنامه‌ها و اتوماسیون تبدیل شده است.
  • اگر اطلاعات به درستی بین آن‌ها منتقل نشود، می‌توانند خطرات امنیتی ایجاد کنند.
  • ایجاد ایمنی و حفاظت بیشتر
  • این روزها حفاظت اطلاعات در صنعت نفت‌و‌گاز به‌شدت تحت‌نظارت است و خطرات ایمنی متعددی را به همراه دارد.
  • مراکز داده کانتینری می‌توانند با ارائه زیرساخت‌های فناوری اطلاعات امن و سازگار، راه‌حل‌های بازیابی را هنگام بروز فجایع اطلاعاتی و به‌کارگیری اقدامات امنیتی پیشرفته مانند رمزگذاری و کنترل‌های دسترسی، به بهبود امنیت کمک کنند.
  • عدم داشتن دید نسبت به جنبه‌های مختلف صنعت نفتی برای مدیران
  • امکان داشتن همکاری بهتر

شرکت‌های نفت‌و‌گاز اغلب با تیم‌های پراکنده جغرافیایی کار می‌کنند و نیاز به همکاری موثر دارند. رایانش ابری می‌تواند همکاری بلادرنگ، اشتراک اسناد و ارتباط بین تیم‌ها، کاهش تأخیرها و بهبود کارایی عملیاتی را امکان‌پذیر کند. صنعت نفت‌و‌گاز با نوسانات ناگهانی تقاضا و تولید به شدت نوسان و دوره‌ای است. رایانش ابری می‌تواند مقیاس‌پذیری را برای مدیریت این نوسانات ارائه دهد و به شرکت‌ها این امکان را می‌دهد تا زیرساخت‌های خود را در صورت نیاز افزایش یا کاهش دهند و از تامین بیش از حد منابع خودداری کنند. دستگا‌های اینترنت اشیاء (IoT) داده‌ها را در پالایشگاه‌ها، معادن، سکوهای دریایی، کامیون‌ها، کشتی‌ها و میادین نفتی جمع‌آوری می‌کنند.

با این حال، داده‌های جمع‌آوری‌شده با فناوری اینترنت اشیا ممکن است آسان‌تر مقیاس‌پذیر باشند و نیازهای ذخیره‌سازی داده‌ها را به یک بازی حدس‌زنی تبدیل کنند. در مقابل، استقرار ابر برای سازمان‌های نفت‌و‌گاز اجازه می‌دهد تا ذخیره‌سازی در پرواز مقیاس‌پذیر باشد. اگر فضای بیشتری موردنیاز باشد، ابر با تقاضا سازگار خواهد شد.

استفاده از فناوری ابری نه‌تنها به اطمینان از ذخیره‌سازی صحیح داده‌های جمع‌آوری شده کمک می‌کند، بلکه باعث صرفه‌جویی در هزینه‌های کلی فناوری اطلاعات این شرکت‌ها می‌شود. صنعت نفت‌و‌گاز حجم عظیمی از داده‌ها را از فرآیند اکتشاف تا تولید و توزیع محصولات، تولید می‌کند. مرکز داده کانتینری می‌تواند به مدیریت کارآمدتر این داده‌ها کمک کند و به شرکت‌ها اجازه دهد تا از تجزیه و تحلیل داده‌ها برای به دست آوردن بینش بهتر و بهبود تصمیم‌گیری در آینده استفاده کنند.

 

امکان مانیتورینگ و کنترل از راه دور مراکز داده کانتینری می‌توانند نظارت و کنترل از راه دور دارایی‌های نفت و گاز از جمله چاه‌ها، خطوط لوله و پالایشگاه‌ها را امکان‌پذیر کند. این می تواند با کاهش نیاز به مداخله دستی و اجازه دادن به شرکت ها برای نظارت و بهینه‌سازی عملیات در زمان واقعی، به بهبود بهره‌وری نفت‌و‌گاز کمک کند. بهبود کارایی عملیاتی در صنعت نفت و گاز با پیاده‌سازی فناوری اتوماسیون فرآیند و بهینه‌سازی با خدمات ابری، خطرات را کاهش می‌دهد، اما به بهبود ایمنی و کاهش هزینه‌های کلی نیز کمک می‌کند. رایانش ابری در صنعت نفت و گاز به شرکت‌ها اجازه می‌دهد تا ساختار کارآمدتر و مقیاس‌پذیرتر ایجاد کنند. مکانی متمرکز برای ذخیره و دسترسی به داده‌های نامحدود فراهم کند و تحلیل داده‌ها و تصمیم‌گیری مبتنی بر داده را برای رهبران صنعت نفت بسیار آسان‌تر کند.

 

این پیشرفت‌های فناوری (در میان سایر موارد) به شرکت‌های این صنعت کمک می‌کند تا تصمیمات هوشمندانه‌تر و سودآورتری اتخاذ کنند و در عین حال تقاضای رو به رشد برای بهره‌وری را مدیریت کنند. در سال‌های اخیر، صنعت نفت و گاز برای کاهش هزینه‌ها، مدیریت نوسانات تقاضا، بهبود پایداری عملیاتی و افزایش رقابت‌پذیری تحت فشار شدید قرار گرفته‌اند. این صنعت همچنین شاهد انفجار در تولید داده در عملیات است. طبق تحقیقات، یک سکوی نفتی فراساحلی روزانه دو ترابایت داده تولید می‌کند. برای اینکه داده‌ها به رفع چالش‌های تجاری و افزایش میزان پایداری کمک کنند، باید به سرعت جمع‌آوری، تجمیع، ذخیره و تجزیه و تحلیل شوند. راهکارهای جدیدی نظیر مراکز داده کانتینری میکرو و ماژولار پیش‌ساخته، جایگزین‌های جدید محاسباتی Edge را به شرکت‌های نفت و گاز ارائه می‌دهند که پردازش با سرعت بالا و حجم بیشتر را در مناطق دوردست امکان‌پذیر می‌کنند.

 

داده‌ها را می‌توان از راه دور و با سرعت بیشتری در سایت‌های اکتشاف و حفاری نفت و خطوط لوله توزیع نفت و گاز پردازش کرد و به اپراتورها اجازه می‌دهد تا تصمیمات سریع‌تر و سودآورتری را در خصوص کسب‌وکار بگیرند. مراکز داده کانتینری به کاهش هزینه‌ها (صرفه‌جویی در پهنای باند) در طولانی‌مدت کمک می‌کنند، چرا که به طور مثال در مراکز داده کانتینری Edge، بیشتر داده‌ها به‌صورت محلی به دست می‌آیند و پردازش می‌شوند. تبدیل فرآیندهای کاری به انرژی‌های تجدیدپذیر، اختصاص سهم فزاینده‌ای از بودجه در صنایع نفتی، به منابع انرژی کم‌کربن مانند مزارع بادی فراساحلی، خورشیدی و نیروگاه‌های هیدروژن سبز است. مراکز داده کانتینری Edge می‌توانند در جمع‌آوری، تلفیق و تجزیه و تحلیل داده‌ها نقش مهمی داشته باشند تا تولید هیدروژن و کارایی عملیاتی بهبود پیدا کند. مراکز داده کانتینری از پیش پیکربندی می‌شوند و قبل از تحویل به کارفرما، آزمایش شده و به‌سرعت تحویل داده می‌شوند تا ظرفیت محاسباتی فناوری اطلاعات، حفاظت از رک‌ها و برق، نرم‌افزار نظارت بر محیط زیست و امنیت موردنیاز برای استقرار سریع و آسان را فراهم می‌کند. محاسبات مربوط به مراکز داده Edge می‌توانند پردازش داده، انعطاف‌پذیری و نیازهای پایداری در صنعت نفت و گاز را بهبود بخشد. امکان تجزیه و تحلیل کارآمد و امن، امکان مدیریت بهتر داده‌ها و تجزیه و تحلیل داده‌های پیچیده، نیازهای در حال تغییر صنعت نفت و گاز از ویژگی‌هایی است که مراکز داده کانتینری در صنایع نفتی به همراه دارند.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


0 بازخورد

نظرات کاربران


آبگینه پرداز شرق